Ср, 2024-04-24, 05:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 62 63 »

"Як допомогти вам опанувати українську мову? Як педагог я бачу проблему в двох контекстах: мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі. В якій системі координат перебуваєте ви?" - запитала його Фаріон.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(1)




"Безсумнівно, що Україна залишається країною важливого, стратегічного значення для Сполучених Штатів", - зазначив посол.




Для громадянина України закордонний паспорт, як і передбачалося раніше, буде коштувати 350 грн, внутрішній - 65 грн.



1 грудня 2012 року о 15:00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва, в рамках проекту "Вибрана музика", відбудеться концерт-реквієм до роковин Голодомору в Україні 1932-1933 років.



Через два дні на українських вокзалах не повинно бути платних туалетів. Про це 28 листопада на прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков.





Україна в суботу, 24 листопада, вшанує пам'ять жертв голодоморів, у зв'язку з 79-ми роковинами Голодомору 1932-33 років.


Проблема не лише в тому, що багато новел не працюватимуть. Низка нововведень Кримінального процесуального кодексу створюють умови для привілейованого становища багатих і близьких до влади осіб та водночас полегшення кримінального переслідування опонентів.




Зовсім скоро українці зможуть оформити закордонний паспорт в будь-якому місті України, незалежно від місця проживання.



Традиційно в День української писемності та мови, який щороку відзначають саме 9 листопада, можна буде перевірити свої знання. Всіх українців запрошують написати Всеукраїнський диктант національної єдності.



Верховна Рада України ухвалила законопроект №6278 "Про всеукраїнський референдум" в редакції першого читання. За відповідне рішення проголосували 265 народних депутатів .



У неділю, 28 жовтня о 4.00 за київським часом на території України скасовується дія "літнього часу" шляхом переведення годинникової стрілки на 1 годину назад.




В наше время законодательства многих стран мира являются достаточно таки сложными для понимания простыми людьми, а иногда даже и бизнесменами




Оприлюднений документ встановлює особливості функціонування державного земельного банку.



Існують як мінімум три важливі причини, що обгрунтовують необхідність конституційної реформи. Таку думку висловив голова правління Центру політико-правових реформ, член Конституційної асамблеї Ігор Коліушко.





Починаючи з 1965 року в республіках Радянського Союзу в першу неділю жовтня відзначається День учителя.