Пт, 2024-04-26, 16:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 62 63 »


Закон про впровадження біометричних паспортів, схвалений Верховною Радою 2 жовтня, потребує доопрацювання, оскільки містить безліч недоліків.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Зовсім скоро наші звичні паперові паспорти стануть історією. Замість них усі отримають пластикові картки, так звані біометричні документи.




Екс-держсекретар США Кондоліза Райс вважає, що українське суспільство саме повинно тиснути на владу задля збереження демократії.




Президент Віктор Янукович вважає, що Україна та Туреччина можуть запропонувати Європі своє розуміння витоків цивілізації.




У Дніпропетровську під час приїзду у місто президента Віктора Януковича не дозволяли проїхати навіть машинам швидкої медичної допомоги.



Из-за жары страдают не только водители и пассажиры, но и ... машины и дороги. Минюст издал распоряжение, запрещающее крупногабаритном транспорта (свыше 24 тонн) ездить по дорогам областного значения



Мешканці Лютарки не стали влаштовувати протести й мітинги чи писати скарги уряду, а зібралися, порадилися і знайшли шлях вирішення проблеми.


В Україні виникла проблема з видачею внутрішніх паспортів через формальні питання, яку мають намір вирішити протягом двох днів, повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.



Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляє про відсутність заборони відеофіксації дій працівників Державтоінспекції. Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду.



У сесійній залі зареєструвалися 236 народних депутатів. У залі, крім провладних фракцій, присутні також більшість депутатів з фракції НУ-НС та деякі депутати від "БЮТ-Батьківщини".

подтвердить медицинский диплом за рубежом

 

Видимо, не один студент Львовского национального медицинского университета им. Данила Галицкого спрашивал себя: "Что будет после окончания университета? Куда пойти работать?"



Одвічною проблемою вступних кампаній до українських вузів є черги. Цьогоріч черги провокували кілька чинників. Бажаючих вступати до вишів зросло на 22 відсотки, всі хочуть здати документи у перший тиждень кампанії, а ще постійні збої єдиної електронної бази даних.




За 10 дней вступительной кампании в вузы было подано более 832 тыс. заявлений.



Сьогодні, 6 липня, Верховна Рада схвалила рішення президента Віктора Януковича про направлення миротворчого контингенту України, що знаходиться в Ліберії, в Кот-Д'Івуар.



Президент Росії Володимир Путін 12 липня відвідає з робочим візитом Україну, де в Ялті під головуванням глав держав відбудеться п'яте засідання Російсько-Української міждержавної комісії.