Сб, 2024-04-20, 05:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:18
Офіційну відповідь Стефанчука щодо "підозри" Порошенку Геращенко оприлюднила
Інші останні Політичні новини

Співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко оприлюднила офіційну відповідь Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука на запит щодо «підозри» п’ятому Президенту, лідеру партії "Європейська Солідарність" Петру Порошенко. Про це повідомила Ірина Геращенко у Facebook.

Депутатка зазначила, що наприкінці грудня у партії “Європейська Солідарність” звернулися до Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука із запитом, чи отримував він офіційну інформацію щодо вручення “підозри” п’ятому Президенту України.

Офіційна відповідь Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука

Стефанчук поінформував Ірину Геращенко та Артура Герасимова, що станом на 29 грудня 2021 року в системі електронного документообігу ВР України відсутня інформація про реєстрацію таких документів.

В той же день репресивні органи видали брехливу інформацію, що начебто ГПУ ще 20 грудня відправив у ВР відповідного листа. І ось маємо офіційну відповідь від Голови ВР, що станом на 29 грудня ніяких повідомлень від репресивних органів не отримував”, – стверджує Ірина Геращенко.

Відповідно до статті 482-2 КПК України, орган або посадові особи, які повідомили народному депутату України про підозру, зобов’язані негайно, але не пізніше 24 годин з моменту вчинення таких дій, повідомити про це Голову Верховної Ради України.

Брехуни. Фальсифікатори. Служки Банкової. Це я про ГПУ і ДБР. Пану Голові дякуємо за чесну відповідь”, – зазначила співголова фракції.

Нагадаємо, що у Печерському суді з грубим порушенням закону планується розгляд клопотання про арешт майна п’ятого Президента, лідера партії “Європейська Солідарність” Петра Порошенка.

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова взяла відпустку на один день 20 грудня. Саме на ту дату, якою була підписана “підозра” п’ятому Президенту, лідеру “Європейської Солідарності” Петру Порошенку.

Пресслужба ДБР повідомляє, що дії п’ятого президента поставили Україну в енергетичну залежність від Російської Федерації.

Також лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко певен, що справа, яку сфабрикували проти нього за вказівкою Володимира Зеленського, штовхає нинішнього президента на шлях Януковича і Лукашенка, що репресували опозицію

Лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко пообіцяв приїхати у Київ, аби з’явитися у суді та провести зустріч із генеральною прокуроркою. Його намір – не захищатися від президента Володимира Зеленського, а захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 681 | Додав: adminA | Теги: Стефанчук, геращенко, «підозра» Порошенку | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]