Пт, 2024-03-29, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:02
Під Донецьким аеропортом "Кіборги" знищили групу мурманських морпіхів
Інші останні Надзвичайні новини

За попередніми даними групи "Груз 200 із України в Росію" стало відомо, що 4 листопада українським "кіборгам" вдалось знешкодити групу морських піхотинців із Мурманська. Їхню кількість та "вид діяльності" поки з’ясовують. Про це повідомила у Facebook російська правозахисниця Олена Васильєва.

Правозахисниця поки не назвала точну кількість мурманських "морських котиків", проте точно зазначила, що група російських військових зазначала великих втрат. Точно відомо, що до цього на території підконтрольній "кіборгам" неодноразово показувались морпіхи РФ.

"Вчора в районі Донецькогоаеропорта сили кіборгів зачистили групу морпіхів Мурманська. Кількість з’ясовую",- повідомила Васильєва.

Попередньо відомо про те, що у Мурманськ на минулому тижні прийшло лише 2 "грузи 200" із України. Проте, за інформацією групи "Груз 200" їхня кількість значно більша. Зокрема точно повідомляється, що у Мурманськ надійшло вже більше 100 цинкових гробів, і це лише за останніх декілька днів.

Нагадаємо, за даними Олени Васильєвої на Донбасі загинули вже 4,5 тисячі російських солдатів.

Псковський депутат Лев Шлосберг, який складає список загиблих в Україні російських військових, каже, що Кремль видав таємний наказ заперечувати загибель російських солдат на Донбасі.

Довідка

12 вересня бойовики почали масштабний штурм Донецького аеропорту. Українські військові відбили атаку, але обстріли з боку окупантів тривали.

Увечері 14 вересня активні бої поновилися.

15 вересня в РНБО повідомили, що бойовики вели вогонь по аеропорту в Донецьку цілий день.

17 вересня на заході Донецька, де розташоване летовище, знову лунали вибухи й автоматні черги.

Українським спецслужбам завдяки радіоперехопленню вдалося дізнатися, що терористи готуються застосувати хімічну зброю, щоб захопити летовище.

У районі аеропорту відзначається скупчення підрозділів регулярної армії РФ. Тут окупанти створюють ешелоновану систему ППО.

Зафіксовано перекидання кількох одиниць бойової авіації без розпізнавальних знаків ВПС Росії на прикордонні аеродроми на території РФ. Ці машини готуються до перекидання до Донецька у вигляді "ВПС Новоросії" у разі витіснення українських підрозділів з території аеропорту.

25 вересня українські бійці відбили одну з найсильніших атак терористів.

4 жовтня після відбиття чергового наступу російських найманців силами АТО була здійснена ротацію кадрів, поповнено запаси озброєння.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: Кіборги знищили групу мурманських м, Донецьким аеропортом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]