Пт, 2024-04-19, 22:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:56
Повноваження російської делегації у ПАРЄ Україна оскаржила
Інші останні Політичні новини

Українська делегація оскаржила повноваження російської делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, повідомив у понеділок член української делегації у ПАРЄ Олексій Гончаренко.

«Повноваження російської делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи успішно оскаржені! З 30 необхідних голосів ми набрали 49», - написав він у своєму Telegram-каналі.

Він додав, що тепер в Асамблеї буде підготовлена доповідь про повноваження російської делегації та остаточне рішення буде ухвалено у середу.

Також українська делегація оскаржила повноваження російської та з процедурних підстав - оскільки російський парламент обраний голосами, зокрема окупованого Криму та мешканців окупованих територій Донбасу.

Перша сесія ПАРЄ цього року відбувається 24-28 січня у гібридному форматі.

Нагадаємо, що в осінній сесії ПАРЄ російська делегація брала участь дистанційно через невизнання в Європі їх щеплення російською вакциною від коронавірусу «Супутник V».

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 633 | Додав: adminA | Теги: повноваження, Оскарження, ПАРЄ, делегація РФ, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]