Чт, 2024-04-25, 19:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:54
Про переправлення найманців "Вагнера" до Сирії російський військовий розповів СБУ. ФОТО.ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

  Зазначається, що СБУ затримала росіянина, який мав при собі військовий квиток із записом про нагородження за участь у військовій операції в Сирії.

Служба безпеки України допитала колишнього військового Росії, який повідомив, що Військово-морські сили РФ переправляли найманців нелегальної приватної військової компанії "Вагнера" до Сирії. Про це в середу, 18 квітня, повідомляє прес-служба СБУ.

"Колишній військовий РФ засвідчив співробітникам СБ України, що під час служби за контрактом у 2015-17 роках на ракетному крейсері "Варяг" неодноразово брав участь у переправленні до Сирії бойовиків ПВК "Вагнер" із важким озброєнням та боєприпасами", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці затримали двох чоловіків, які планували нелегально перетнути кордон. Так, одним із затриманих виявився громадянин України, інший – громадянин РФ, який мав при собі військовий квиток із записом про нагородження за участь у військовій операції в Сирії.

"Служба безпеки України продовжує документування злочинів російських найманців на Донбасі, у Сирії та інших країнах для передачі матеріалів до українських та міжнародних судових інстанцій", – додали в спецслужбі.

Як повідомлялося 13 березня, Міжнародне розвідувальне товариство InformNapalm розповіло про 24 російських найманців з нелегальної приватної військової компанії "Вагнер",  які мають судимості за вчинення різних злочинів у минулому.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 725 | Додав: adminA | Теги: Сирія, російський військовий, найманці Вагнера, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]