Чт, 2024-03-28, 16:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:41
Проходить всесвітня акція на підтримку Савченко в день виступу Путіна в ООН
Інші останні Українці в світі

Сьогодні, 28 вересня, - чергова глобальна акція на підтримку української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко. Про це написав у Facebook один з адвокатів льотчиці Ілля Новіков.

"28 вересня з нагоди виступу Путіна в ООН проходить черговий всесвітній день на підтримку Надії Савченко. Ніякого єдиного формату немає - кожен, хто хоче, може зробити у своєму місті або в мережі те, що здається йому найкращим. Приєднуйтеся", - повідомив Новіков.

Інший адвокат Савченко Марк Фейгін також закликав усіх небайдужих підтримати акцію.

"Підтримайте кампанію за звільнення Савченко, беріть участь в акціях по всьому світу", - написав він про вже третій Global Day #FreeSavchenko.

Нагадаємо, українку Надію Савченко – льотчицю й депутата – у Росії звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів на Донбасі минулого року й ведуть незаконний суд над громадянкою України, тримаючи її в СІЗО.

Частина 2 статті 105 Кримінального кодексу РФ, за якою звинувачують Савченко, передбачає покарання у вигляді 25 років ув’язнення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: Путін, всесвітня акція, виступ, ООН, підтримка Савченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]