Ср, 2024-04-24, 12:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:22
Протестували проти посилення обмежень щодо невакцинованих у Франції понад 100 тисяч людей
Інші останні Новини Європейського Союзу

Понад 100 тисяч людей протестували в суботу по всій Франції через плани уряду ще більше посилити обмеження щодо невакцинованих від COVID-19.

Як повідомляє France 24, за оцінкою уряду, на протести вийшли в чотири рази більше людей, ніж 18 грудня, коли по всій країні зібралися 25 500 людей.

Представники міністерства внутрішніх справ заявили, що в суботніх протестах по всій Франції взяли участь 105 200 осіб, 18 тисяч з них — у Парижі, де поліція повідомила про 10 затриманих і трьох легко поранених офіцерів.

Протестувальники виступають проти запланованого закону, який вимагатиме підтвердження вакцинації для відвідування ресторанів та кафе, культурних заходів та подорожей міжміськими потягами.

Макрон заявив, що має намір «ускладнити життя» жителям Франції, які відмовляються вакцинуватися

Нижня палата парламенту Франції ухвалила суперечливий законопроєкт у першому читанні. Уряд очікує, що нові вимоги будуть затверджені до 15 січня, хоча законодавці в Сенаті тепер можуть відкласти процес.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 517 | Додав: adminA | Теги: обмеження, понад 100 тисяч людей, протести, невакцинованІ, Франція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]