Чт, 2024-03-28, 17:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:12
Провокації проти військових РФ готують російські спецслужби, щоб звинуватити Україну, – розвідка
Інші останні Надзвичайні новини

Спецслужби РФ готують провокації проти російських військових, аби звинуватити в цьому Україну. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

Вказано, що військові підрозділи агресора та її сателітів отримують розпорядження про підготовку подібних провокацій.

"За інформацією воєнної розвідки України 13 січня у 3 омсбр ЗС Придністровського регіону Республіки Молдова було проведено службову нараду під час якої особовому складу доведено, що очікуються провокації зі сторони України в районі н. п. Ковбасна (артсклади оперативної групи військ РФ)", – повідомили в ГУР МОУ.

Розпорядження про переведення бригад у вищу бойову готовність не доводили. Однак, як зазначили в ГУР, під час наради наголосили про готовність особового складу "за першою командою" виконувати завдання за призначенням.

"На сьогодні відпустки та звільнення особового складу не скасовано, але командирам/начальникам наказано довести до підлеглих необхідність прибути до військової частини за визначеним сигналом", – додали у Головному управлінні розвідки.

Нагадаємо, радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван стверджує, що Штати мають розвіддані про підготовку Кремля до фабрикації приводу для вторгнення в Україну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 515 | Додав: adminA | Теги: Російські спецслужби, розвідка, військові РФ, провокації | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]