Пт, 2024-04-19, 06:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:18
Раду з питань торгівлі та сталого розвитку уряд створив
Інші останні Економічні новини

Кабінет міністрів у середу, 13 червня, створив Раду з питань торгівлі та сталого розвитку.

Як повідомляє Урядовий портал, завданням Ради є організація роботи Дорадчої групи з питань торгівлі і сталого розвитку відповідно до положень Угоди про асоціацію Україна-ЄС щодо підтримки громадянського суспільства, торгівлі та сталого розвитку.

Головним завданням Дорадчої групи стане моніторинг впровадження і дотримання чіткої імплементації заходів, охоплених главою 13 "Торгівля і сталий розвиток".

Рада з питань торгівлі та сталого розвитку має також забезпечити відбір кандидатів до Групи експертів, які працюватимуть над підвищенням ефективності розробки рішень щодо усунення можливих законодавчих труднощів у ході імплементації відповідних положень Угоди про асоціацію Україна-ЄС щодо підтримки торгівлі та сталого розвитку.

До складу Ради з питань торгівлі та сталого розвитку увійдуть представники органів державної влади та громадянського суспільства. Раду очолить заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України – торговий представник України Наталія Микольська.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 811 | Додав: adminA | Теги: Рада з питань торгівлі та сталого р, уряд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]