Пт, 2024-04-26, 04:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Незважаючи на єдину основну функцію, яку виконують системи освітлення, конструкційні особливості моделей дозволяють використовувати їх на будь-яких відкритих територіях: в садах, парках, скверах.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-06-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ожидание малыша - один из тревожных и волнительных моментов. С появлением нового человечка обычная жизнь семейной пары кардинально меняется.


 

 

У рамках зустрічей НАТО 8 червня із робочим візитом у штаб-квартирі організації побуває й міністр оборони України Степан Полторак.


 

Президент України Петро Порошенко запевнив, що остаточний варіант законопроекту про Вищий антикорупційний суд відповідає рекомендаціям Венеціанської комісії.


 

У сучасній Україні багато громадян віддають перевагу газовому опаленню, а тому більшим попитом користуються газові котли.


 

 

Євросоюзу необхідно надати статус постійного члена Ради безпеки ООН, замінивши тим самим членство окремих держав - Франції і Великої Британії.


 

Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила в середу, що вона очікує "проблематичних дискусій" на саміті G7, який відбудеться 8-9 червня в Канаді.


 

Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо в телефонній розмові обговорили подальшу консолідацію підтримки України на рівні Великої сімки.


 

Фракція "Зелених" у Європарламенті запустила акцію, яка має привернути увагу футбольних вболівальників до порушень прав людини у Росії.