Пт, 2024-04-19, 06:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін переконаний, що Україні вдасться досягти домовленості з угорською стороною і взяти участь в саміті НАТО в Брюсселі 11-12 липня.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-06-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Керамическая плитка остается на первом месте среди облицовочных материалов для ванной комнаты много лет к ряду. Причина проста – этот материал имеет красивый вид, и довольно прост в эксплуатации.


 

Якщо до кінця місяця не будуть досягнуті домовленості з європейськими партнерами, міністр віддасть наказ не допускати певні категорії біженців до Німеччини.


 

 

У Литві пропонують закрити шлях на вибори строком на десять років особам, засудженим за корупцію.


 

 

Польща чинить тиск на Євросоюз, щоб прискорити процес запровадження змін, які ускладнюють будівництво "Північного потоку - 2".


 

 

У Нідерландах автобус врізався у натовп людей на концерті, в результаті чого одна людина загинула і ще троє отримали травми.


 

Виправлення проголосованого закону про Антикорупційний суд — виключна компетенція Верховної ради, яка цей закон і прийняла. Про це заявив Президент України.