Пт, 2024-04-19, 16:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Мери іспанських міст Барселони і Валенсії запропонували надати свої порти для прийому рятувального судна із понад 600 мігрантів на борту.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-06-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Каждая девушка знает, что для создания безупречного макияжа просто необходимо приобрести тональную основу. Такое средство уже давно стало незаменимым для косметички девушки.


 

 

В мире работает несметное количество производителей велосипедов, сотни знаменитых брендовых компаний и кастомных мастерских.


 

Президент Європейської ради Дональд Туск підтримав прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, на адресу якого пролунали критичні заяви з боку президента США та чиновників Білого дому.


 

 

Представники Білого дому та особисто президент США Дональд Трамп зробили у неділю вкрай гострі заяви зі звинуваченнями на адресу канадського лідера Джастіна Трюдо.


 

За словами президента, його принципова позиція полягає у тому, що кожен вирок має дійти до суду, а корупціонер має опинитися на лаві підсудних.


 

 

Керівником відомства стала Оксана Маркарова, яку напередодні одноголосно призначили рішенням Уряду.


 

У понеділок ввечері міністри закордонних справ Нормандського формату – України Павло Клімкін, ФРН Гайко Маас, Франції Жан-Ів ле Дріан і РФ Сергій Лавров – зустрінуться на віллі МЗС Німеччини.