Пт, 2024-04-19, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"1 мільярд євро макрофінансової допомоги, яка допоможе Україні покрити частину своїх потреб в зовнішньому фінансуванні в 2018-2019 роках, було схвалено парламентом у середу".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-06-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Минулого року високопоставлений генерал НАТО заявив, що за фальшивими звинуваченнями у згвалтуванні щодо німецьких солдатів стояла Росія.


 

 

Раду очолить заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України – торговий представник України Наталія Микольська.


 

Обустраивая офис, каждый начинает задумываться о том, как сделать обстановку не только комфортной, но и удобной для работы.


 

 

Парламент Великої Британії проголосував за урядовий план виходу країни з Європейського союзу.


 

 

Нова назва Македонії - Республіка Північна Македонія – буде винесена на загальнонаціональний референдум восени цього року.


 

Президент Польщі Анджей Дуда включив два питання, пов'язаних з ЄС, до переліку питань, щодо яких громадяни повинні висловитися на конституційному референдумі цього року.


 

 

Протистояння гібридним загрозам є одним з найважливіших напрямків співпраці Євросоюзу з НАТО, особливо після отруєння у Солсбері.


 

Центр оборонних інвестицій Естонії і французький виробник зброї MBDA France підписали договір про закупівлю на 50 млн евро протиповітряних ракет малої дальності Mistral.