Чт, 2024-04-25, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:02
Розповіли про погоду на найближчі вихідні синоптики
Інші останні Прогноз погоди

Погода на найближчі вихідні в Україні збережеться у більшості регіонів сухою та сонячною. Все завдяки північному антициклону, який завітає до нашої країни вже сьогодні. Про це розповіла відомий український синоптик Наталка Діденко.

Сьогодні в Україні збережеться суха та тепла погода. Повітря прогріється до +25 градусів за Цельсієм у західних областях. На сході трохи прохолодніше - тут стовбчики термометрів не піднімуться вище +14°C. В Центральних областях та на Півночі температура повітря складе +14 .. + 18 градусів тепла.

Завтра, 14 квітня суха погода буде по всій Україні, окрім західних областей. Тут можливі невеликі дощі. Втім, температура повітря не дасть забути про настання весни - +25°C. На сході синоптики прогнозують до 16 градусів Цельсія з позначкою плюс, на півночі +17°C, на півдні +19°C. В столиці протягом усієї суботи буде панувати тепла суха погода. Температура повітря в Києві 14 квітня досягне +20°C.

У неділю 15 квітня дощитиме в столиці. Тут можливі грози. Стовпчики термометрів покажуть +20°C. В інших регіонах України дощів не очікується. На заході буде тепло - до +23°C, на сході повітря прогріється до +16°C, на півночі до +17°C, на півдні до +19°C.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 667 | Додав: adminA | Теги: погода, синоптики, найближчі вихідні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]