Пт, 2024-04-19, 04:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:01
Ситуація в зоні АТО стабілізувалася. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Протягом доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики суттєво знизивши активність, в основному зі стрілецької зброї декілька разів стріляли по позиціях сил АТО.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в соцмережі. "Поблизу Донецька, з 18 години і до опівночі, бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї наші опорні пункти в Мар’їнці, Опитному, Авдіївці. А близько 19 та 23 години на південь від Авдіївки окупанти застосували гранатомет", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Фейсбуці

Також у прес-центрі повідомили, що на Артемівському напрямку, о пів на 9 вечора, бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах у Санжарівці. А о 22 годині, по силах АТО неподалік Лозового, бив ворожий великокаліберний кулемет.

В Луганській області "близько опівночі зі сторони Сокільників противник зі стрілецької зброї обстріляв наші позиції в Кримському".

Загалом, упродовж вчорашньої доби – 31 серпня, бандформування 19 разів порушили режим припинення вогню.

"Сьогодні - 1 вересня з опівночі і до 6 ранку, вздовж усієї лінії розмежування противник зброю не застосовував", - підсумували в прес-центрі.

Напередодні повідомлялося, що обстановка на сході України продовжила стабілізуватися. Вперше за багато днів було тихо в багатьох "гарячих точках" - у Станиці Луганській, Щасті, Золотому, Попасній, Мар'їнці і на всьому Маріупольському напрямку не було жодного обстрілу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: ситуація, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]