Пт, 2024-03-29, 09:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Скорочення кількості міністрів в уряді у Грузії погодили
Інші останні Новини світу

  Прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе і керівна партія "Грузинська мрія" досягнули домовленості про реорганізацію уряду.

Про це заявив глава парламенту Грузії, виконавчий секретар правлячої партії Іраклій Кобахідзе, передає "Грузия Online".

"Разом з прем'єр-міністром ми обговорили ключові принципи реорганізації уряду. Ми домовилися на рівні принципів, і на цій основі прем'єр-міністр представить свій план з реорганізації уряду", - сказав він.

Як заявив представник парламентської більшості Георгій Гачечиладзе, сторони домовилися, що в країні буде скорочено кількість міністерств.

"Дискусія стосувалася реорганізації. Остаточно домовилися, що залишиться 11 міністерств, відбудеться об'єднання декількох міністерств. На цьому етапі ви знаєте, що будуть об'єднані освіта, культура і спорт, об'єднаються міністерства у справах біженців і примирення. Весь будівельний сектор, все, що пов'язано з прискореним розвитком, — будівництво шкіл, в'язниць, житла для біженців, все це увійде до міністерства інфраструктури.

Міністерство примирення об'єднається з міністерством у справах біженців, деякі служби, пов'язані з медичним обслуговуванням, перейдуть в охорону здоров'я. При цьому основна політична функція цих міністерств буде пов'язана з відновленням територіальної цілісності і міжнародними відносинами", - пояснив Гачечиладзе.

Нагадаємо, 13 червня прем’єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі подав у відставку. Причиною відставки Квірікашвілі ЗМІ називали його розбіжності з урядовою командою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 757 | Додав: adminA | Теги: Грузія, скорочення кількості міністрів в ур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]