Чт, 2024-03-28, 23:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:18
Слова голови МВС Італії про "експорт злочинців" Туніс обурили
Інші останні Новини Європейського Союзу

МЗС Тунісу викликало посла Італії на знак протесту проти коментарів нового італійського міністра внутрішніх справ Маттео Сальвіні про те, що північноафриканська країна відправляє за кордон "не джентльменів, а злочинців".

Про це повідомляє Associated Press.

У заяві в понеділок туніське МЗС висловив своє "велике здивування" через коментарі Сальвіні про міграцію між Тунісом і Європою.

Міністерство зазначило, що заява італійця показала "відсутність розуміння різних механізмів координації між туніськими і італійськими службами, що займаються цим явищем".

Перебуваючи на Сицилії в неділю, Сальвіні сказав, що Туніс - вільна і демократична країна, яка не відчуває "війни, епідемії, голоду чи чуми". І все ж, продовжив він, Туніс "експортує не джентльменів, здається частіше він експортує злочинців".

Сальвіні, який раніше пообіцяв масові депортації мігрантів, які не мають права на отримання притулку, заявив в понеділок, що із задоволенням обговорить це питання незабаром зі своїм туніським колегою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 714 | Додав: adminA | Теги: голова МВС Італії, туніс, експорт злочинців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]