Вт, 2024-03-19, 08:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
Співпрацювати з ОБСЄ Тимчук відмовився через підтримку терористів і РФ
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Тимчук зазначив, що група Інформаційного опору високо цінує зусилля і діяльність представників ОБСЄ.

Керівництво групи «Інформаційний спротив» відмовилося від співпраці з представниками ОБСЄ. Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

«На останнє звернення представників ОБСЄ з проханням про зустріч і експертних консультаціях з координаторами групи «ІО» ми дали таку відповідь (прохання вважати її офіційною відмовою з нашого боку від контактів з даною організацією, з якою ми співпрацювали з весни 2014)», - наголосив координатор групи «Інформаційного спротиву».

«Спасибі за запрошення. Однак зважаючи на останні події (мається на увазі звіт спостерігачів ОБСЄ щодо загибелі людей поблизу школи №63 у Донецьку в результаті обстрілу, як і раніше мали місце факти співпраці ОБСЄ з терористами і діяльність на користь агресора в особі РФ) ми, тобто група "Інформаційний  спротив", змушені відмовитися від контактів з представниками Вашої організації», - заявив Тимчук.

Разом з тим він зазначив, що група «ІО» високо цінує зусилля і діяльність представників ОБСЄ з європейських країн, однак не може співпрацювати з організацією, доки вона буде відстоювати інтереси Росії.

«Поки в ОБСЄ широко представлені громадяни Росії, ця організація, до нашого глибокого жалю, дуже часто виступає в ролі ширми для агресивних планів РФ проти України. Зважаючи на це ми вважаємо неможливою подальшу спільну роботу з даною організацією», - пояснив Тимчук.

Нагадаємо, раніше моніторингова місія ОБСЄ оприлюднила звіт після відвідування району Донецька, де 5 листопада був артобстріл, унаслідок якого на стадіоні школи №63 загинуло двоє підлітків, четверо зазнали поранень.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 871 | Додав: adminA | Теги: співпрацювати з ОБСЄ, Тимчук, підтримку терористів і РФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]