Чт, 2024-03-28, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 132 133 134 135 136 ... 142 143 »


На чемпіонат Європи з футболу 2012 року в Україні та Польщі вже продано 95 відсотків квитків. Про це на зустрічі із журналістами у Києві заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський, який зазнав ушкодження у грі з "Волинню", найближчим часом вирушить на обстеження до Німеччини.



Маріупольський "Іллічівець" здобув перемогу в матчі 28-го туру української Прем'єр-ліги над "Олександрією" з рахунком 2:0.


Бронзовий призер Олімпіади-2008, непереможний український суперважкоатлет В'ячеслав Глазков визначився зі своїм наступним суперником. 27-річний луганець зустрінеться 1 травня в Москві на арені "Динамо" в Крилатському з 28-річним нігерійським боксером Гбенгою "Bang Bang" Олоукуном.



После долгой холодной и снежной зимы наконец-то наступили теплые дни, а значит свою актуальность опять получили новости велоспорта.


У понеділок ввечері відбулися заключні поєдинки 27 туру української Прем'єр-ліги. У поєдинках лідируючої групи команд сюрпризів помічено не було, а от у боротьбі за право залишитися в елітному дивізіоні ситуація загострилася істотно.



Офіційно підтверджені дата і місце поєдинку Володимира Кличка з Тоні Томпсоном. Чемпіон IBF, WBO і WBA в суперважкій вазі захищатиме свої численні титули від американського обов'язкового претендента 7 липня в Берні (Швейцарія), на стадіоні Stade de suisse.



Українські біатлоністки, сестри Віта і Валя Семеренко успішно виступили на "Кубку Газпрому", який проходив цими днями у Петропаловську-Камчатському в Росії. Сестри прийшли до фінішу спринтерської гонки на другому і третьому місцях відповідно.



Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) офіційно затвердила світовий рекорд з багатоборства українки Наталії Добринської, який вона встановила в березні в турецькому Стамбулі на чемпіонаті світу з легкої атлетики в приміщенні.



Президент Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні Президент Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні прибув до Львова, і стане однією з головних дійових осіб на церемонії відкриття міжнародного аеропорту.




Українські спортсмени завоювали золоту і срібну медалі на четвертому етапі Кубка світу зі спортивної гімнастики, що завершився у Китаї.




В оновленому рейтингу ФІФА збірна України все ще залишилася на 49-му місці. Так само без змін й у двох її суперників по Євро-2012, Швеції та Франції, а от команда Англії впала на один щабель.



Після матчу в Дніпропетровську, де в рамках 26-го туру Прем'єр-ліги "Дніпро" приймав "Металіст" (2:2), виникла бійка між уболівальниками місцевої команди і силами правопорядку. Внаслідок конфлікту 60 чоловік було затримано.





Вихідними у Дніпропетровську збірна України з тенісу приймала команду Кіпру в матчі другого раунду Кубка Девіса у ІІ групі Євро-Африканської зони.



Минулими вихідними відбулося 7 з 8 матчів 26-го туру української Прем'єр-ліги. Головною подією стало протистояння у Донецьку лідерів чемпіонату - київського Динамо та місцевого "Шахтаря", яке завершилось на користь "Гірників".