Ср, 2024-04-24, 15:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 133 134 135 136 137 ... 142 143 »


Минулими вихідними відбулося 7 з 8 матчів 26-го туру української Прем'єр-ліги. Головною подією стало протистояння у Донецьку лідерів чемпіонату - київського Динамо та місцевого "Шахтаря", яке завершилось на користь "Гірників".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Футбольний клуб "Динамо" (Київ) має намір опротестувати результати вчорашнього матчу з донецьким "Шахтарем", який завершився з рахунком 2-0 на користь гірників.



Весной многие любители здорового образа жизни первым делом после потепления направляются в веломагазин.




Харківський "Металіст" припинив свій виступ у Лізі Європи на стадії 1/4 фіналу. Підопічні Мирона Маркевича на своєму полі не зуміли перемогти португальський "Спортинг", зігравши внічию.


Харківському "Металісту" доведеться розв'язати доволі складну задачу - обіграти лісабонський "Спортинг", при цьому бажано не пропустити гол у свої ворота. Більш ніж істотно завдання ускладнює той факт, що через дискваліфікацію сьогоднішній поєдинок чвертьфіналу Ліги Європи пропустять два основні центрбеки команди - Папа Гуйє і Марко Торсільєрі.



В наше время большинство мужчин больше всего времени в Интернете проводят на различных автомобильных и спортивных сайтах.





Наставник збірної України Олег Блохін не хоче, щоб "Динамо" і "Шахтар" грали так званий Золотий матч, який визначить переможця чемпіонату України у разі рівності очок.



Генеральною репетицією перед Євро-2012 стане фінальний поєдинок Кубка України з футболу, який 6 травня прийме НСК "Олімпійський".



Учетверте поспіль Віта Семеренко здобуває визнання найкращої спортсменки України у березні. Водночас особистий наставник бронзової призерки чемпіонату світу з біатлону, а також володарки срібної та бронзової медалей етапу Кубка світу, Григорій Шамрай названий найкращим тренером місяця.



Футболісти київського "​​Динамо" оновили свій рекорд по найтривалішій серії без пропущених голів. 8 поєдинків, 807 хвилин ворота Олександра Шовковського залишалися недоторканними.




Минулими вихідними відбувся 25-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Лідери чемпіонату - "Динамо" і "Шахтар" - без проблем здобули чергові перемоги.





В Киеве состоялся благотворительный аукцион, одним из лотов которого была золотая олимпийская медаль, завоеванная Владимиром Кличко на Олимпиаде в 1996 году.




Збірна України з футзалу розгромила в першому матчі плей-оф за вихід на чемпіонат світу, фінальна частина якого пройде з 2 по 18 листопада в Таїланді, команду Румунії, чим забезпечила собі дуже комфортний запас перед двобоєм у відповідь.



Усі охочі відвідати Євро-2012 в Україні, але для яких розміщення в готелях Києва, Донецька, Львова і Харкова є занадто дорогим, зможуть за демократичними цінами на час турніру розміститися в спеціально обладнаних для цього кeмп-парках.



Следующий бой чемпион мира по боксу в супертяжелом весе Владимир Кличко проведет 7 июля в Берне, Швейцария. Соперником украинца будет обязательный претендент по версии IBF Тони Томпсон.