Чт, 2024-03-28, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 134 135 136 137 138 ... 142 143 »


Минулими вихідними відбувся 24-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Ознаменувався він великою поразкою харківського "Металіста" в столиці від "Арсеналу", а також дуже важкими перемогами двох лідерів чемпіонату - "Динамо" і "Шахтаря".
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Недовгим виявилося перебування на чолі львівських "Карпат" Володимира Шарана. Після поєдинку 24 туру Прем'єр-ліги з "Олександрією" (1:1), в якому "Леви", як і в попередніх трьох поєдинках чемпіонату під керівництвом фахівця, не зуміли виграти, керівництво клубу прийняло рішення про відставку всього тренерського штабу.



Жіноча збірна України з гандболу завершила перше коло кваліфікаційного раунду до Євро-2012 на другому місці своєї групи. Вже 25 березня підопічним Леоніда Ратнера доведеться зіграти на виїзді з лідером групи командою Іспанії.



Президент УЄФА Мішель Платіні та голова виконавчої ради АЕК Карл-Хайнц Румменігге, в рамках XXXVI Чергового Конгресу УЄФА в Стамбулі, підписали новий Меморандум про взаєморозуміння між УЄФА і Асоціацією європейських клубів на період 2012-2018 років.



У літніх Олімпійських Іграх, які з 27 липня по 12 серпня цього року будуть проходити в Лондоні, візьме участь близько 220 українських спортсменів у 28 видах спорту. Такий прогноз на прес-конференції озвучив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.




Справжня жінка, навіть перебуваючи на трибуні футбольного стадіону, буде прагнути виглядати яскраво, але при цьому залишатися жіночною та елегантною.


Поєдинок 23-го туру української футбольної Прем'єр-ліги між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром" (2:0), який відбувся 18 березня на НСК "Олімпійський", побив рекорд відвідуваності чемпіонату.



Поєдинок 23-го туру української футбольної Прем'єр-ліги між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром" (2:0), який відбувся 18 березня на НСК "Олімпійський", побив рекорд відвідуваності чемпіонату. Протистояння зібрало на трибунах 68 014 глядачів.





Українка Віта Семеренко виграла другу медаль на етапі Кубка світу з біатлону, який проходить у російському Ханти-Мансійську.


Донецьк представив новий промоційний ролик до майбутнього Євро-2012. Роботу вже встигли презентувати світовій громадськості на Міжнародній туристичній біржі (ITB) у Берліні.




Поєдинок 23 туру чемпіонату України з футболу між київським "Динамо" і дніпропетровським "Дніпром", який відбудеться 18 березня на НСК "Олімпійський", встановить рекорд. Вперше, матч першості країни будуть висвітлювати за допомогою одразу 19 телекамер.




Одна з найкращих легкоатлеток України Наталя Добринська виграла золоту медаль у багатоборстві на чемпіонаті світу з легкої атлетики в закритих приміщеннях, що проходить у Стамбулі.





У третій день чемпіонату Європи з вільної боротьби у Белграді (Сербія) на вищу сходинку п'єдесталу піднялася українка Наталія Синишин . У фіналі вагової категорії до 55 кг львів'янка перемогла досвідчену Софію Матссон зі Швеції.



Після перерви команда з Балканського півострова несподівано кинулася атакувати великими силами. Такі активні дії гостей дещо дезорієнтували харків'ян, і вже через кілька хвилин грецький клуб відкриває рахунок у протистоянні. Відзначився Фустер.


Журнал Forbes опублікував рейтинг з десяти найдорожчих українських футбольних клубів Прем'єр-ліги. При складанні рейтингу враховувалися не фінансові результати клубів, які є таємницею кожної команди, а вартість спортивних споруд і футболістів.