Пт, 2024-04-19, 23:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 136 137 138 139 140 ... 142 143 »



Федерация бокса Германии направила письма Всемирному боксерскому совету (WBC) и Боксерскому контрольному совету Великобритании (BBBC), в которых рекомендует пожизненно дисквалифицировать Дерека Чисору.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Харківський "Металіст" піднявся в таблиці клубного рейтингу УЄФА, який визначає "посів" команди перед жеребкуванням єврокубків, на 41-шу позицію, обігнавши туринський "Ювентус".




Керівництво збірної України з легкої атлетики визначилося зі складом на чемпіонат світу, який з 9 по 11 березня пройде в турецькому Стамбулі. В заявку включено 27 атлетів: 18 жінок і 9 чоловіків.




Сьогодні ввечері харківський "Металіст" проведе матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи. На домашньому стадіоні підопічні Мирона Маркевича зустрінуться з австрійським "Зальцбургом".




Міжнародна федерація спортивної стрільби (ISSF) після опитування міжнародних спортивних оглядачів, спортсменів і тренерів визнала українку Олену Костевич найкращою спортсменкою 2011 року.



У Німеччині кількість тих, хто подивився поєдинок українця з британцем, який проходив в Олімпійському парку Мюнхена, склало 13,47 мільйонів телеглядачів.




Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко вирішив завершити боксерську кар'єру, не дивлячись на свої заяви після важкого бою з Дереком Чісорою про те, що він продовжить виступи в рингу.



Тренер екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Девіда Хея Адам Бут вважає, що британець Дерек Чісора зробив помилку, спробувавши розлютити чемпіона WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка, давши йому ляпаса.


Харківський "Металіст" почав плей-оф Ліги Європи з блискучої перемоги над австрійським "Зальцбургом". Підопічні Мирона Маркевича з непристойним рахунком просто-таки "винесли" австрійців на їхній же арені.



Тренерський штаб збірної України з біатлону визначився зі складом із 14 спортсменів на чемпіонат світу, який відбудеться в німецькому Рупольдінгу з 1 по 11 березня. Не обійшлося без дебютантів: вперше з командою на змагання такого рівня вирушать Юлія Джима та Ірина Варвинець.



Зараз тризірковий готель у Донецьку пропонує однокімнатний номер із душем, кондиціонером, телевізором, телефоном і міні-баром без сніданку за 843 гривні за добу. Що буде під час Євро, у готелі не зізнаються, але всі номери вже заброньовано.



Міжнародна федерація футболу оновила свій рейтинг найкращих збірних планети. Національна збірна України, після нетривалого підйому, скотилася аж на 5 позицій і посідає тепер 59-те місце. Найсильнішою збірною світу далі є команда Іспанії. Німеччина та Нідерланди замикають трійку лідерів.



Відбулося жеребкування матчів плей-офф Світової групи Кубка Федерації. Збірна Україна в суперниці отримала грізних американок, на чолі з сестрами Сереною і Вінус Вільямс, матчі з якими пройдуть 21 і 22 квітня.



В черговий гучний скандал вляпався Олександр Алієв. Півзахисник київського "Динамо" під час товариського матчу на зборах в Іспанії з московським "Спартаком" розкритикував головного тренера команди Юрія Сьоміна.




Пока за окном метель и стужа, которые не очень-то и манят на улицу, многие, у кого есть такая возможность, сидят дома и греются, попивая горячий чай.