Пт, 2024-04-19, 20:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:55
Ганна Козенко стала найсильнішою жінкою України
Інші останні Спортивні новини

Два нових рекорди України у ваговій категорії 75 кг у віці до 23 років встановила на Кубку України з важкої атлетики у Чернігові спортсменка зі Скадовська Херсонської області Ганна Козенко.

Про це повідомив головний секретар змагань Олексій Петеримов, Укрінформ

"У поштовху вона підняла 138 кг - це новий рекорд України. У сумі двоборства її результат склав 248 кг, що теж є рекордом", - сказав він.

Три спортсменки, за його словами, вперше виконали норматив майстра спорту міжнародного класу. Це - Ганна Козенко, Тетяна Варламова з Кіровограда та Надія Чібісова теж зі Скадовська. Перші дві дівчини стали переможницями у своїх вагових категоріях.

На найвищу сходинку п'єдесталу пошани піднялись напередодні 8 Березня також Яна Дяченко і Юлія Деркач із Луганщини, Анастасія Келар із Кіровограда та Юлія Калина з Донецької області, які перемогли у різних вікових категоріях. Найбільше балів серед областей України набрала Луганщина, а серед фізкультурно-спортивних товариств - ФСТ "Колос".

Найсильніші важкоатлетки України виконували дві вправи - ривок і поштовх штанги. Всього поборотися за Кубок України та право участі в чемпіонаті Європи, який відбудеться у квітні в Туреччині, до Чернігова приїхало 36 жінок та 89 чоловіків. Змагання триватимуть до 10 березня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1240 | Додав: adminA | Теги: Ганна Козенко стала найсильнішою жі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]