Пт, 2024-03-29, 08:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 135 136 137 138 139 ... 142 143 »



Два нових рекорди України у ваговій категорії 75 кг у віці до 23 років встановила на Кубку України з важкої атлетики у Чернігові спортсменка зі Скадовська Херсонської області Ганна Козенко.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Міжнародна федерація футболу оновила свій рейтинг найкращих збірних планети. Національна збірна України, після гостьової перемоги в товариському поєдинку над Ізраїлем, піднялася відразу на 10 позицій і посідає тепер 49-те місце.


На час проведення Євро-2012 українці зможуть отримати шенгенську візу в диппредставництві Польщі, показавши всього-лише квиток на матч турніру і страховку. Саму ж візу оформлятимуть за спрощеною процедурою, вона буде багаторазової на час проведення чемпіонату і безкоштовною.




Відразу п'ять видів спорту відтепер здобули в Україну статус офіційних. Міністерство освіти і науки, молоді та спорту внесло до реєстру визнаних видів спорту в Україні Кунгфу, Карате WKF, Флорбол, Косікі карате і Карате WKC.





Призи переможцям - це квитки на матчі Євро-2012. А кубок чемпіонам запросять вручити президента УЄФА Мішеля Платіні.



У Дюссельдорфі відбувся поєдинок українця Володимира Кличка і француза Жана-Марка Мормека, в якому на кону стояли чемпіонські пояси в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і WBA. Діючий володар титулів здобув впевнену перемогу, нокаутувавши Мормека в четвертому раунді.


Поєдинок 35-річного Кличка та 39-річного Мормека відбудеться 3 березня на Esprit Arena в Дюссельдорфі, Німеччина. Терези під Володимиром показали 111 кг 95 грамів, тоді як вага екс-чемпіона світу у важкій вазі становила 98 кг 60 грамів.





Міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS) оновила сьогодні, 2 березня, свій рейтинг найкращих 400 клубів планети. На чолі списку, як і раніше, - каталонська "Барселона", другим йде мадридський "Реал", а третім - "Велес Сарсфілд". Найкращим з-поміж українських клубів, після 12-ї місячної гегемонії київського "​​Динамо", став харківський "Металіст".




Після товариського поєдинку з ізраїльтянами, який завершився перемогою українців з рахунком 3:2, головний тренер збірної України Олег Блохін дав свої оцінки діям підопічних. За словами наставника, в цілому, він залишився задоволений грою своєї команди.


Після бою з французом Жаном-Марком Мормеком, який відбудеться 4 березня в Дюссельдорфі, Німеччина, чемпіон WBA/IBF/WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко планує провести поєдинок в США. Суперником українця може стати мексиканець Кріс Арреола чи росіянин Алєксандр Повєткін.



В Петах-Тіква відбувся товариський поєдинок національних збірних Ізраїлю та України. Команда Олега Блохіна зуміла втримати переможний рахунок і почати знаковий для країни 2012 рік з перемоги. Крім того, українці вперше в історії зуміли виграти у ізраїльтян.




"Мілевський і Воронін не грають у збірній так, як грають у своїх клубах, - ось мої претензії. Нападник - той, хто може вирішити результат матчу. Як робив я, як це робить Шевченко. Зараз у нас такого нападника немає", - скаржиться Блохін.


Продовжує своє просування по рейтингу WTA висхідна українська зірочка Леся Цуренко. В оновленому сьогодні табелі про ранги друга ракетка країни піднялася на дев'ять позицій вгору і посідає тепер 116-те місце. Найкраща тенісистка країни Катя Бондаренко опустилася з 70-го на 71-ше місце.




Найтитулованіший клуб України провів 200 матчів: 88 перемог, 42 нічиї, 70 поразок. Забили динамівці 295 м'ячів, а пропустили 241.




Федерация бокса Германии направила письма Всемирному боксерскому совету (WBC) и Боксерскому контрольному совету Великобритании (BBBC), в которых рекомендует пожизненно дисквалифицировать Дерека Чисору.