Вт, 2024-04-23, 15:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 65 66 »


Вчинок 23-річної Каті і 27-річної Інни став топ-темою в соціальних мережах. Інтернет-аудиторія розділилася на дві групи: одні підтримують за хоробрість, інші засуджують за легковажність.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-03-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко прогнозує, що цього року внаслідок повені у Києві може затопити Лівий берег.



Київська "Батьківщина" вимагає від очільника КМДА Олександра Попова пояснень щодо провальної роботи комунальних служб міста під час снігопадів 22-24 березня і подати у відставку.




"Зустрінемося. Подивимося один одному в очі. Розчистим від снігу вхід в метрополітен, щоб до нас могли приїхати і молоді, і літні", - написав Усов.




У Києві в підземному переході під Майданом Незалежності скоєно напад на пункт обміну валют.




Киевских предпринимателей, осуществляющих торговую деятельность, за выбрасывание мусора мимо урны будут штрафовать от 850 до 1700 гривен.



У Бортничах місцеві жителі, активісти ВК «Наступ» та ВЖУ «За вільну Україну» провели акцію протесту із вимогами негайного виділення коштів на ремонт застарілих споруд БСА.



Центр Києва може в будь-який момент провалитися під землю - на Печерську може утворитися гігантська яма завширшки більш ніж 10 метрів і завглибшки до 4, заявляють столичні дигери.



В наше время большинство людей перед тем, как заказать ремонт в своем дому, посмотрят его различные варианты на фотографиях с помощью всемирной сети Интернет. К примеру, если нужен ремонт кухни, то фото на сайте строительном otdelkairemont.kiev.ua можно посмотреть.

Известная писательница и киносценарист говорит, что когда становится актуальным вопрос проката авто Борисполь по выгодной цене, то она всегда решает данную проблему с помощью сайта car-rent.com.ua. Ведь на данном ресурсе можно взять в аренду автомобиль по очень выгодной цене. В то же время она также ответила и на вопросы журналистов



У вихідні дні зустрічати весну й проводжати зиму - з народними обрядами, театралізованими дійствами, забавами, конкурсами та частуванням - можна буде у багатьох місцях столиці.




Будівельники, які сьогодні зранку оголосили безстрокову акцію голодування, залишились після закінчення робочого дня у будівлі КМДА.



Киевские власти планируют презентовать на международной выставке недвижимости MIPIM 12-15 марта в Каннах (Франция) инвестиционные проекты «Киев-Сити» и «Днепровские жемчужины».


Выборы мэра столицы и столичного горсовета вероятно состоятся 2 июня. Об этом в интервью Радио Свобода заявил лидер фракции партии «Свобода» Олег Тягнибок.

 

 

 
О том, чем живет сейчас известная режиссер, которая недавно решила купить квартиру на м. Житомирская в Киеве, благодаря Интернету.