Чт, 2024-04-25, 08:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 65 66 »



У Києві відкрили парк ім. Гейдара Алієва, побудований зусиллями представництва державної нафтової компанії Азербайджану SOCAR в Україні.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-04-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Наш журналист решил купить пневматическую винтовку в Киеве по выгодной цене, а помог ему это сделать самый лучший украинский специализированный оружейный магазин ibis.net.ua. Собственно говоря, именно после покупки он пообщался с ученной




В ході акції протесту проти вирубки дерев на вул. Дніпроводській (Оболонський район Києва) міліцією були затримані активісти Ігор Луценко та Віталій Грузинов.





У Києві відкрилася виставка "Голодомор 1946-1947 років: документи і факти".

Известный парикмахер и стилист говорит, что любит покупать себе домой хозяйственные товары оптом по выгодной цене, а поэтому является активным клиентом гипермаркета Метро. В то же время всегда перед поездкой в него узнает о всех акционых предложениях на сайте гипермаркета, который в Интернете находится по адресу metro.ua




Активістку Коаліції учасників Помаранчевої революції Єлизавету Жарікову повезли до суду у супроводі "Беркута".




Жизнь современных людей в начале двадцать первого столетия не отстает от динамики жизни в прошлом, двадцатом веке, а наоборот – еще больше набирает обороты.



У Києві через танення снігу та плюсову температуру з'явилися випадки затоплення деяких вулиць і навіть станції метро "Житомирська", окрема загроза нависла над заповідником "Софія Київська".



Нинішня влада на чолі з Партією регіонів у жодному разі не допустить проведення виборів у Києві, оскільки "регіонали" вже переконалися на прикладі парламентських виборів, як кияни ненавидять чинного президента Віктора Януковича.



У вівторок, 2 квітня, о 10 годині під верховною Радою відбудеться мітинг з вимогою призначення виборів у Києві. Вранці на Європейській площі було затримано машину з апаратурою.



В современном мире, когда время практически на вагу золота, успешные люди пытаются его беречь, а поэтому, как правило, часто совмещают полезное с приятным — ходят ужинать в рестораны.



Каждый из современных жителей не только столицы, но и Украины желает купить квартиру, Киев на сегодняшний день предлагает как новостройки, так и вторички. И здесь у каждого возникает вполне закономерный вопрос – как не прогореть при этом?





Керівник київської "Батьківщини" Юрій Одарченко вважає Петра Порошенка достойним кандидатом у мери Києва.




Позафракційний депутат Сергій Міщенко зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про відставку голови Київської міськадміністрації Олександра Попова.



У Києві з самого ранку утворилися великі затори. За даними "Яндекс.Пробки", на даний момент стоїть Борщагівська вулиця, проспект Леся Курбаса - у бік центру, вул. Вадима Гетьмана, Космонавта Комарова - в обидва боки.