Ср, 2024-04-24, 02:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 65 66 »


Жизнь жителей больших городов и мегаполисов очень насыщенна, а поэтому частенько хочется немного расслабиться с друзьями или любимым человеком.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2013-02-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Известный музыкант говорит, что когда бывает в Киеве, то любит поиграть в страйкбол, игру в который заказывает заранее с помощью сайта grand-ukraine.com.ua




Старі друзі екс-мера Києва Леоніда Черновецького і гадки не мають, звідки у нього взялися великі гроші.




За тисячу гривень продають цілу машину матеріалу, яким латають дірки в столичному асфальті.



В Киеве стали дорожать маршрутки. Пока изменения коснулись нескольких маршрутов, но перевозчики говорят, что это может стать тенденцией. Власти говорят: все законно.



Активісти ВО "Свобода" будуть чергувати у приміщенні колонної зали Столичної мерії до ранку. Про це журналістам повідомив народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.



Если ваше жилище своим убогим видом просто таки умоляет — сделайте ремонт, но денег на него нет, тогда вам поможет так называемый косметический ремонт.



Столиця хоче розширити свої межі на дві тисячі гектарів. Такий проект землеустрою затвердила  екологічна комісія Київради.




22 січня столичні жителі відзначатимуть День Соборності та річницю з дня проголошення Незалежності України, об'єднавши два береги Дніпра "живим" ланцюгом.




В январе 2013 года будет происходить смена номеров телефонов подразделений аппарата КГГА.



У суботу, 12 січня, захисники тварин пікетуватимуть столичний ТЦ "Ocean Plaza", який заради розваги своїх гостей помістив живу акулу в акваріум, де вона не може нормально існувати.



Новорічної ночі столичний метрополітен працюватиме до 3:30, а всім наземним транспортом кияни та гості міста зможуть користуватися до 4:30.



У неділю вранці невідомі пошкодили автомобіль народного депутата Олександра Бригинця, що у суботу був установлений на вході в Гостиний двір у Києві.



У ніч на суботу, 15 грудня, було здійснено підпал споруди, самовільно встановленої на території Національного історичного музею, поряд з рештками фундаменту Десятинної церкви.