Пт, 2024-04-26, 19:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 65 66 »

Виконувач обов'язків віце-прем'єр-міністра охорони здоров'я Раїса Богатирьова призначила головним лікарем Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" хірурга Володимира Поворознюка.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-12-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голова КМДА Олександр Попов стверджує, що на сьогодні підвищення вартості проїзду об'єктивно назріло, проте столична влада буде стримувати подорожчання максимально довго, в ідеалі - рік.




Средняя стоимость аренды 1-3-комнатных квартир в Киеве в ноябре 2012 года выросла на 1,18% (8 долл.) – до 686 долл. за квартиру в месяц.



Стічні води й тони сміття - отакий нині вміст столичної каналізації. В колекторах - харчі, пляшки й навіть підгузки. Потрапляє непотріб туди просто з домівок киян. І веде чи не до екологічної катастрофи.


22.11, в Києві в нічному клубі Сім'ї ресторанів Козирна Карта "Dante Zima" пройшов вечір тайського боксу - міжнародний турнір "Матчева зустріч по Муай-тай серед професіоналів -" Україна — Азія"



Мітингувальники скандували гасла: "Свободу Павличенку!", "Слава Україні!", "Геть ментовський бєспрєдєл!", "Свободу чесним!", "Сьогодні Павличенко, завтра - ти!".




У Києві до святкування 1025-річчя Хрещення Русі у 2013 році планують закласти будівництво храмового комплексу на честь хрестителя Русі святого князя Володимира.





Близько 30 столичних активістів не пропустили будівельну техніку на майданчик по провулку Десятинному, 3.



Україна і Китай знімуть художньо-документальний телесеріал про дружбу народів.




5 листопада у квартиру до Юлії Повх на вулиці Азербайджанській 8б, що в районі Ленінградської площі, увірвалися троє чоловіків та наказали збирати речі і звільняти приміщення.




16 листопада о 19:14 в житловому мікрорайоні Жуляни Солом'янського району міста Києва, сталось технологічне порушення кабельної лінії електричної мережі 10 кВт .



Знищення зелених зон, що погіршує життя киян, буде тривати доти, доки щурів дерибанних не буде вигнано з Київради, а Верховна Рада не прийме закон про мораторій на ущільнювальну забудову в столиці.

Андрій Іллєнко набирає 472, а Герега - 449. Він перемагає по місту, а вони все нам доводять!.. Це через те, що вона не перемагає, нас тут тримають... Хочемо Вам також довести, що Віктор Янукович ніяк не виграє 40%. У нас всі дані з мокрими печатками", - повідомила заступник голови дільничної комісії №342 Степанова.




Організація Об'єднаних Націй у своєму звіті "State of the World's Cities 2012/2013" проінформувала, що Київ - єдине "доброзичливе" і успішне місто України.



У Службі безпеки України поки не змогли ні підтвердити, ні спростувати факт викрадення в Києві російського активіста Леоніда Развозжаева, оголошеного в РФ у федеральний розшук у зв'язку з кримінальною справою про підготовку масових заворушень.