Пт, 2024-03-29, 08:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »

 

 

Обсяг критичних згадувань про чинного українського президента Петра Порошенка на провідних телевізійних каналах дорівнює 1-2%.

Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-09-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Петро Порошенко доручив генеральному прокурору Юрію Луценку взяти розслідування подій, що сталися на телеканалі "Інтер" 4 вересня, під особистий контроль.


 

Українські хакери зламали пошту співробітниці так званого міністерства державної безпеки "ДНР" Тетяни Єгорової, і виявили у неї листування з російським журналістом Леонідом Муравйовим, а також співробітниками каналів "Інтер" та "Донбас".


 

 

Свобода слова в Україні є керованою і залежить від олігархів – власників ЗМІ. Для реальної свободи слова нам потрібні демонополізація й деолігархізація.


 

 

Победитель "Евровидения", австрийский певец Томас Нойвирт, который выступает в образе бородатой певицы Кончиты Вурст, приехал в Киев.


 

В НМПУ вважають, що цей інцидент лише формально має відношення до порушення принципів свободи слова, оскільки обидві сторони цього конфлікту були неодноразово помічені у порушенні професійних стандартів.


 

Телеканал "1+1" вирішив перенести ефір суспільно-політичного ток-шоу "Шустер live". 18 вересня програма не вийшла в ефір, а замість неї о 20:15 розпочався міні-серіал "Зимовий вальс".


 

Нині в Україні спостерігається небачений раніше бум серіального кіновиробництва. Провідні телекомпанії намагаються заповнити ефір продуктом власного виробництва, що викликано недавньою забороною на показ російських серіалів.


 

Остается все меньше больших телеканалов, на которых еще не было шоу Савика Шустера. Ранее ток-шоу выходило на каналах "Интер", "ТРК Украина", "Первый национальный", "5 канал", "112 Украина".


 

Через год после захвата власти в Луганске пророссийскими боевиками Украина продолжает финансирование деятельности Луганского филиала Концерна радиовещания, радиосвязи и телевидения.


 

Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания продлил срок действия лицензии на вещание телеканалу "Интер". Об этом информирует пресс-служба ведомства. "Соответствующее решение принято на заседании 11 июня", - говорится в сообщении.


 

В Україні набуває чинності закон № 159-VIII "Про внесення змін у деякі закони України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України", який передбачає заборону розповсюдження і демонстрування фільмів, що містять популяризацію органів держави-агресора.


 

В Крыму на автотрассе Симферополь – Армянск неподалеку от административной границы с материковой Украиной в четверг, 21 мая, российские силовики задержали съемочную группу крымского корпункта телеканала "Интер" и украинских активистов.


 

7 апреля стартует прием заявок на питчинг идей от 1+1 медиа "THE NEXT BIG THING-2015". В этом году конкурс состоится пятый раз. Группа ищет идеи сериалов - истории, которые достойны экрана.


 

На медіаринку оголосили війну піратам. Учора, 8 квітня, в Держслужбі інтелектуальної власності зібралися представники телеканалів, юристи, правоохоронці та медіаексперти ЄС і США.