Сб, 2024-04-27, 04:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:26
На "Інтері" не хочуть змінювати антиукраїнську редакційну політику
Інші останні Телевізійні новини

"Національні інформаційні системи", які виробляють новинний контент для телеканалу "Інтер", не змінюватимуть редакційну політику на вимогу протестувальників.

Про це в ефірі Громадського заявив директор компанії "Національні інформаційні системи" Олександр Пилипець.

"За новини мені не соромно... Політика інформаційна новин не буде змінюватися, звісно. А що там змінювати?", — наголосив Пилипець.

За його словами, після нападу на офіс телеканалу керівництво суттєво збільшило кількість охорони будівлі.

Нагадаємо, 4 вересня під час акції протесту проти редакційної політики каналу "Інтер" в студії телекомпанії "Національні інформаційні системи" сталася пожежа.

Кілька працівників телекомпанії зазнали поранень.

Кількох учасників акції затримала поліції. Як повідомив голова МВС Арсен Аваков, більшість учасників акції протесту є колишніми військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Радник міністра Зорян Шкіряк заявив, що у МВС розглядають версії як умисного підпалу телестудії, так і самопідпалу, до якого може бути причетна адміністрація телеканалу.

5 вересня будівлю "Інтера" оогородили парканом. А активісти планували організувати блокпост і встановили намети для пікету.

Президент Петро Порошенко доручив генпрокурору взяти розслідування подій під особистий контроль.

"Інтер" неодноразово критикували за проросійський контент.

Нещодавно в Інтернеті було викладено листування колишнього креативного продюсера підсумкової програми новин "Подробности недели" на телеканалі "Інтер", громадянки РФ Марії Столярової з кремлівським пропагандистом Леонідом Муравйовим, де йшлося про погодження сюжетів на користь сепаратистів, виконання політичних замовлень Кремля.

Голова МВС Аваков також заявив, що ідеолога інформаційної політики "Інтера", російського громадянина Шувалова треба вислати з країни.   

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1076 | Додав: adminA | Теги: антиукраїнська редакційна політика, Інтері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]