Сб, 2024-04-27, 02:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 6 7 8 9 »



В установі наголошують, що не можуть порушувати норму закону про доступ до публічної інформації і не реагувати на звернення громадськості.
Останні Телевізійні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В новогодние и рождественские выходные многие люди решили посмотреть фильм Паркер с помощью сайта cinemahdrip.com. Ведь в это праздничные дни, к сожалению, украинское телевидение не очень-то радовало телезрителей



Актер, телеведущий, автор и художественный руководитель "Студии Квартал-95" Владимир Зеленский возглавляет рейтинги самых популярных людей Украины, для него всегда есть работа в Москве или в другом городе Российской Федерации, а не только у себя на Родине



Телеканал "Інтер" може не продовжити контракту з російським телеведучим Євгеном Кисельовим, ведучим передачі "Велика політика", з ініціативи власника каналу Валерія Хорошковського.



Игорь Кондратюк рассказал, что до того, как прийти в шоу-бизнес, он занимался наукой, а потому, к примеру, настройка Wi—Fi для него была обычным делом.


Иван Дыба - владелец кафе "Флоренция". Это его первый ресторан. До сих пор он работал в Киеве. Но бизнес решил открывать во Львове - дешевле.



Журналіст Осман Пашаєв через суд домігся відновлення на посаді спеціального кореспондента "Вікна-новин" телеканалу СТБ.



25 серпня  побачили світ нові фільми про українські чудеса: телеканал ТВі розпочав трансляцію програм «7 природних чудес України».



Українські теле- та радіокомпанії здебільшого обиратимуть російську мову трансляції передач з комерційних мотивів.



Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов вважає, що деякі українські телеканали перейдуть на російську мову мовлення - після видалення графи "мова" із заяв про видачу ліцензій.


Журналісти та представники громадськості вимагають від керівництва Першого національного каналу збільшити квоту української мови в олімпійських ефірах, а також перепросити за глузування щодо української мови.



В наше время большинство людей пытается смотреть любимые художественные и документальные фильмы, а также различные телевизионные программы во всемирной сети Интернет.



Фільм естонського режисера про дитячу працю в нелегальних шахтах Донбасу було заборонено до показу на фестивалі документального кіно в Києві.




Репортер програми "Козирне життя" Тетяна Третяк, репортер програми "Максимум в Україні" Руслан Тарасов та оператор телеканалу Артур Пудак завершили зйомки на вечірці "Ello Party", куди були запрошені організаторами.



Скандали, пов'язані з фактами цензури на "плюсах", в останні роки звучать регулярно, притому, що колись знамениті "новини на "1+1" сьогодні скотилися до банальної кримінальної хроніки...