Чт, 2024-04-18, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:48
Тримати дітей у клітках неправильно - Мей розкритикувала політику Трампа
Інші останні Новини Європейського Союзу

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей засудила імміграційну політику "нульової толерантності" Дональда Трампа, за якої сотні дітей були відокремлені від своїх батьків та поміщені "в клітки".

За словами Мей, така політика є "неправильною" та "глибоко непокоїть", повідомляє Mirror.

"Зображення дітей, яких утримують у чомусь схожому на клітки, дуже турбують. Це не правильно. Ми не згодні з цим. Це не підхід Сполученого Королівства", - зазначила Тереза Мей.

Разом з тим вона повідомила, що візит президента США у Британію в липні, як і було заплановано, відбудеться.

"Буде низка питань, які я буду обговорювати з президентом Трампом, ціла низка питань, що стосуються наших спільних інтересів", - пояснила Мей.

Цими днями Сполучені Штати зазнають інтенсивної критики через відокремлення дітей нелегальних мігрантів від своїх батьків на кордоні з Мексикою. Верховний комісар ООН з прав людини Зейд Раад аль-Хусейн в понеділок закликав Вашингтон припинити свою "безсовісну" політику.

В уряд Франції заявили, що Європа і США не поділяють спільні цінності на тлі загального обурення, яке шириться світом, через міграційну політику адміністрації Трампа.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 725 | Додав: adminA | Теги: клітки, Мей, діти, політика Трампа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]