Пт, 2024-04-19, 15:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Турчинов прокоментував удари по Сирії - "Справедливе покарання"
Інші останні Офіційні новини

Секретар РНБО України Олександр Турчинов назвав "адекватною реакцією" ракетні удари коаліції на чолі зі США по військових базах влади Сирії у відповідь на хімічну атаку.

Про це Турчинов написав у своєму Facebook.

"Американські військові та їх союзники, які нанесли точкові удари по сирійських військових об’єктах, продемонстрували свою професійну та адекватну реакцію на використання хімічної зброї режимом Асада", – висловив переконання секретар РНБО.

Агресивні заяви та попередження Кремля, завдяки військовій допомозі якого продовжує існувати сирійський режим, не змогли зупинити справедливого покарання, – додав Турчинов.

Нагадаємо, 14 квітня США, Великобританія та Франції здійснили військову операцію в Сирії у відповідь на здійснену хімічну атаку урядовими силами Сирії, внаслідок чого загинули щонайменше 70 осіб.

У результаті військової операції США та союзників було уражено об'єкти, що мають стосунок до програми сирійського уряду щодо використання хімічної зброї. При цьому жоден із російських об'єктів у Сирії не постраждав.

Натомість від атак у Сирії постраждали троє цивільних.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 667 | Додав: adminA | Теги: Справедливе покарання, Турчинов, удари по Сирії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]