Чт, 2024-04-25, 12:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:21
У друге коло турніру в Токіо вийшла тенісистка Світоліна
Інші останні Спортивні новини

У Токіо (Японія) завершилися матчі першого кола за участю українських тенісисток у рамках турніру серії WTA Premier з призовим фондом понад 880 тис. доларів Toray Pan Pacific Open, де Еліна Світоліна переграла співвітчизницю Ольгу Савчук, а Катерина Бондаренко програла іспанці Карлі Суарес-Наварра. Про це повідомляє офіційний сайт змагань.

В "українському дербі" Світоліна не мала особливих проблем у грі з Савчук, дозволивши суперниці взяти лише два гейми - 6:2, 6:0. Досить сказати, що матч тривав менш як годину 57 хвилин 55 секунд за офіційним хронометражем WTA. До цього в Токіо Савчук успішно пройшла кваліфікаційний турнір, обігравши трьох суперниць поспіль.

Також зуміла пробитися через кваліфікацію в основний турнір Бондаренко, яка в першому ж матчі зійшлася з іспанкою Суарес-Наварро. Якщо рівно тиждень тому, на іншому турнірі в Токіо, українка сенсаційно обіграла іспанку, то сьогодні суперниця взяла реванш - 7:6, 6:2.

Крім того, ще одна українка - Катерина Козлова - виступала на турнірі в Сеулі (Південна Корея) Korea Open Tennis, де в матчі першого раунду за 1 годину 13 хвилин програла 29-й ракетці світу румунці Ірині-Камелії Бегу, посіяній на турнірі під 1-м номером, - 2:6, 4:6.

Турніри в Токіо і Сеулі триватимуть до 27 вересня.

Нагадаємо, Світоліна перебуває на 16-му місці в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: друге коло, тенісистка Світоліна, турнір, Токіо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]