Пт, 2024-04-19, 12:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:42
В лікарні після ДТП помер репер Ларсон
Інші останні Культурні новини

Відомий український репер Ларсон (Сергій Ларкін) помер у лікарні після ДТП. Музикант помер увечері 26 вересня, на 38 році життя.

Про це повідомив його брат Михайло на своїй сторінці в Фейсбук.

"Друзі! Мій братик Сергійко сьогодні помер! Його більше немає!", - написав Михайло.

Про смерть музиканта написав у Фейсбуці і відомий гонщик і волонтер Олексій Мочанов.

"О 22:35 пішов Серьога Ларькін. Репер Ларсон, боєць Спецназу, що воював в АТО, автомобіліст і байкер, виконавець репу й Цоя, скандально відомий одним і добре знайомий - іншим. Смерть на дорозі. Байк і джип. Безглуздо. Сумно. Боляче ... Закінчено бій, Брате. Але не закінчена війна ... Спочивай з миром", - написав Мочанов.

Сторінка Сергія Ларкіна в соцмережі також переповнена співчуттями у зв'язку з його смертю.

Нагадаємо, 17 вересня Ларсон потрапив в аварію в Києві - його на мотоциклі збив позашляховик. Після ДТП він був доставлений в лікарню №17 у критичному стані і був прооперований. Повідомлялося, що музиканта збила на позашляховику Cadillac Escalade лікар-фахівець і керівник клініки "Альтера" Ірина Скляренко. Власницею машини виявилася помічник народного депутата Анна Герасимчук.

Довідка

Сергій Ларкін народився в місті Потсдам (Німеччина). У дворічному віці переїхав до Києва. Отримав першу освіту - юридично-економічну, другу - ресторанну.

У листопаді 2011 року одружився з Іриною Блохіною, дочкою футболіста і тренера Олега Блохіна та Ірини Дерюгіної. У вересні 2012 року подружжя офіційно розлучилися. У 2013-му він одружився вдруге.

У квітні 2012 року за фактом побиття Сергієм Ларкіним пішохода на одній з центральних вулиць міста Києва було порушено кримінальну справу.

Окрім музики Ларсон активно займався волонтерською діяльністю і допомагав воїнам АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: дтп, помер репер Ларсон, лікарня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]