Пт, 2024-03-29, 14:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:53
В список найкрасивіших станцій метро в світі потрапили "Золоті ворота"
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Видання The Guardian, на честь відкриття нової станції Нью-Йоркської підземки "Fulton Center", опублікувало рейтинг найгарніших станцій метро світу. Про це пише Українська правда.

"Станції метро часто видаються брудними, повними сміття на гризунів. Але це не стосується нової станції Fulton Center, яка відкрилася після 10-ти років будівництва та коштувало 1 млрд. доларів", - зазначає видання.

Не знаємо, які там справи із брудом та пацюками американської підземки, українське метро завжди видається чистим і охайним. Підтвердженням цьому є потрапляння станції "Золоті ворота" до світового рейтингу.

Нагадаємо, у 2013 році станція метро "Золоті ворота" також увійшла до списку 22 найгарніших станцій метро за версією газети The Daily Telegraph. А у списку 15 найгарніших станцій метрополітену від видання Bootsnall "Золоті ворота" отримали 11 місце.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: світі, Золоті ворота, список найкрасивіших станцій метро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]