Вт, 2024-04-23, 10:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:48
Виконали обіцянку і таки взяли на роботу волонтерів в Міноборони
Інші останні Офіційні новини

Керівництво Міністерства оборони України прийняли низку кадрових рішень стосовно керівників окремих структурних підрозділів міністерства та Генерального штабу, відповідальних за забезпечення Збройних сил України.

Їх замінять представники волонтерських організацій, інформує прес-служба Міністерства оборони України.

«Я дав відповідні вказівки визначеним посадовим особам щодо всебічного забезпечення підрозділів Збройних сил України, насамперед тих, які виконують завдання в рамках антитерористичної операції. Результати наради засвідчили, що деякі з керівників не змогли у стислий термін забезпечити їх чітке виконання. В умовах, коли від оперативності та правильності дій посадовців Міністерства оборони і Генерального штабу залежить життя людей, які виконують бойові завдання, це неприпустимо… Тому я прийняв низку кадрових рішень стосовно керівників окремих структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу, відповідальних за забезпечення Збройних сил України, і призначення замість них більш професійних виконавців», - наголосив Полторак під час службової наради.

Відтак під час наради було прийнято рішення щодо введення до відповідних департаментів та управлінь оборонного відомства, а також тилу Збройних сил України, представників волонтерських організацій.

Зокрема, у Департамент державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України представники волонтерських організацій вводяться з метою оперативного моніторингу переліку цінових пропозицій та інформації щодо постачання та своєчасної закупівлі майна, паливно-мастильних матеріалів, продовольства.

За таким же принципом представникам волонтерських організацій будуть запропоновані посади в службах тилу Збройних сил України за напрямами продовольчого, речового забезпечення, постачання паливно-мастильних матеріалів тощо з метою контролю постачання до військових частин і до кожного конкретного солдата всього того, що закуплено.

У Департамент кадрової політики Міністерства оборони України волонтери будуть запрошені для формування кадрового резерву з військовослужбовців-учасників антитерористичної операції, а також у сектор нагородження.

Варто наголосити, що роботу «кращим волонтерам» в Міноборони пообіцяв ще попередній очільник відомства Валерій Гелетей.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: Міноборони, на роботу волонтерів, обіцянку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]