Вт, 2024-04-16, 19:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
Висунув вимогу Росії Волкер
Інші останні Новини України

Волкер висунув вимогу Росії

Спеціальний представник США по Україні Курт Волкер вимагає від Росії і бойовиків припинити погрожувати і залякувати спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

«Росія і її довірені особи на сході України повинні припинити погрожувати або залякувати СММ ОБСЄ і почати виконувати мінські домовленості», – написав Волкер на своїй сторінці в мікроблозі Twitter, – передає Сегодня.

Раніше повідомлялося, що спеціальний представник США по Україні Курт Волкер планує відвідати Україну, зокрема, Донбас в кінці квітня – початку травня.

«Я хочу відвідати східну частину країни, щоб подивитися зону конфлікту з української сторони. Хочу зустрітися з українськими колегами в Києві, але до цього дуже хотілося б почути відповідь від Росії і зрозуміти про що ми можемо говорити», – сказав він в інтерв’ю «Голосу Америки» у вівторок.

Крім того, Волкер розповів про вимоги США на зустрічі з Сурковим. У своїх пропозиціях по миротворчій місії ООН на Донбасі спеціальний представник США по Україні Курт Волкер наполягав на відсутності росіян серед миротворців, а також на доступі членів місії до українсько-російського кордону.

Також Волкер додав, що американська сторона виходить з припущення, що Росія розглядає можливість відмови від фінансової та військової підтримки окупантів на сході України, причому «блакитні каски» повинні володіти широкими повноваженнями щодо забезпечення безпеки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 639 | Додав: adminA | Теги: Росія, Волкер, вимога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]