Пт, 2024-04-19, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:09
З метою протидії міграції на кордонах Німеччини та Австрії посилили контроль
Інші останні Новини Європейського Союзу

Німецькі та австрійські відомства посилюють контроль на спільному кордоні з метою протидії злочинності та нелегальній міграції.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Федеральні поліції обох країн, а також баварська земельна поліція у п'ятницю, 1 червня, мають вперше почати спільні перевірки, зокрема, на залізничному транспорті, повідомляє агенція новин dpa. Спільні перевірки поліції Німеччини та Австрії мають відбуватися і на перевалі Бреннер на австрійсько-італійському кордоні.

Проміжні підсумки таких дій мають підбити за три місяці. Наразі ж у прикордонних районах важливо координувати заходи на міжрегіональному рівні, зазначив речник управління федеральної поліції в Мюнхені Томас Боровік.

Він наголосив, що мігранти дедалі частіше ризикують життям. У минулому році у зоні роботи управління федеральної поліції в Мюнхені на товарних поїздах виявили майже тисячу біженців.

За німецькою офіційною статистикою, минулоріч через німецько-австрійський кордон спробу нелегального в'їзду здійснили близько 14 600 осіб, майже половину з них відправили назад. За перші чотири місяці 2018 року ідеться про 3800 протиправних в'їздів та майже 2100 повернень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 712 | Додав: adminA | Теги: контроль, міграція, кордони Німеччини та Австрії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]