Пт, 2024-03-29, 15:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:11
За програмою переселення Німеччина прийме ще 10 тисяч біженців
Інші останні Новини Європейського Союзу

Німеччина в рамках програми ЄС з переселення біженців прийме ще 10 тисяч мігрантів з Північної Африки і Близького Сходу.

Відповідні гарантії від уряду ФРН надійшли в Єврокомісію на поточному тижні, повідомив комісар Європейського Союзу з міграції та внутрішніх справ Дімітріс Аврамопулос в інтерв'ю газетам групи Funke, повідомляє Deutsche Welle.

Оскільки інші країни ЄС вже обіцяли прийняти 40 тисяч біженців, то цілі програми переселення вже виконано і навіть перевиконано, зазначив Аврамопулос, додавши, що Німеччина знову продемонструвала готовність до співпраці, коли мова заходить про міжнародну солідарність.

Єврокомісія запустила програму переселення влітку 2017 року, щоб відкрити пряму і безпечну дорогу в Європу біженцям, які особливо сильно потребують захисту. До осені 2019 року в Євросоюзі по каналах цієї програми планується переселити не менше 50 тисяч біженців, переважно з Північної Африки. Євросоюз виділив на допомогу країнам, що беруть участь у прийомі мігрантів, півмільярда євро.

Дімітріс Аврамопулос 19 квітня прибуває з візитом до Берліна для зустрічі з міністром внутрішніх справ ФРН Горстом Зеєгофером.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 626 | Додав: adminA | Теги: програма переселення, 10 тисяч біженців, Німеччина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]