Чт, 2024-04-25, 23:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:35
Завдяки черговому кредиту від Світового банку Яресько сподівається збалансувати держбюджет
Інші останні Економічні новини

Кредит на суму 500 млн доларів від Світового банку сприятиме збалансуванню державного бюджету та дозволить спрямувати додаткове фінансування на пріоритетні потреби.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написала міністр фінансів Наталія Яресько.

"Цей кредит - це наступний крок у посиленні фінстабільності в нашій країні, в оздоровленні її економіки. Це допоможе нам повернутися до економічного зростання, до створення робочих місць і підвищення рівня життя кожного нашого громадянина", - написала міністр.

За її словами, наданий під дуже низькі відсотки кредит, сприятиме збалансуванню державного бюджету та дозволить спрямувати додаткове фінансування на пріоритетні потреби держави.

"Адже здорові державні фінанси є запорукою сильної економіки і довіри громадян", - зазначила міністр.

Нагадаємо, 16 вересня Яресько підписала угоду про отримання 500 млн доларів другої програмної позики на проведення реформ у фінансовому секторі з директором Світового банку у справах України, Бєларусі та Молдови, регіону Європи та Центральної Азії Чімяо Фаном.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 825 | Додав: adminA | Теги: черговий кредит, держбюджет, яресько, Світовий банк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]