Пт, 2024-03-29, 00:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:03
Знову проривалися з Білорусі мігранти, поранений польський військовий
Інші останні Новини Європейського Союзу

Минулої доби, 19 січня, 38 іноземців, за підтримки білоруських служб, намагалися нелегально перетнути польсько-білоруський кордон, проявляючи агресію до польських патрулів на кордоні. Про це інформує у Твіттері Прикордонна служба Польщі.

“Минулої доби, 19 січня, польсько-білоруський кордон намагалися перетнути 38 осіб. На відрізку, що охороняється прикордонною заставою у Мєльніку, група з 30 осіб силою форсувала кордон”,- йдеться у повідомленні.

Як зазначається, було затримано громадян Іраку, Гвінеї, Пакистану, Сирії та Індії.

У ПС Польщі повідомили, що на кордоні поранення каменем в голову отримав польський військовий. Його було перевезено до лікарні.

Як повідомлялося, Польща та країни Балтії звинувачують Білорусь та РФ у гібридній агресії із застосуванням штучно створеного міграційного потоку на кордоні. Від початку кризи у серпні польсько-білоруський кордон намагалися нелегально перетнути близько 40 тис. іноземців із Близького Сходу та країн Африки.

Польща частково закрила пункти пропуску на кордоні з Білоруссю, побудувала тимчасові загородження з колючого дроту. Варшава планує побудувати до червня постійне загородження на кордоні з Білоруссю завдовжки майже 200 км та заввишки понад 5 метрів. Будівництво “стіни” розпочнеться наприкінці січня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 459 | Додав: adminA | Теги: Білорусь, ммігранти, поранений польський військовий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]