Пт, 2024-03-29, 13:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:38
Зона АТО: четверо військових поранені через обстріли. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минула доба в зоні АТО не пройшли повністю спокійно - в темний час бойовики посилили вогневу активність. Про це прес-центр АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

З 21:17 і майже протягом години терористи з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали український опорний пункт в селищі Мар'їнка поблизу Донецька. У результаті четверо українських бійців отримали поранення.

Крім того, ввечері і вночі бойовики на тимчасово окупованій території продовжували відкривати вогонь, намагаючись втягнути сили АТО в бойове протистояння.

Близько 18:00 неподалік Маріуполя бойовики били з гранатомета в напрямку українських підрозділів в Новотроїцькому. Гранати лягали в 50-60 метрах від українських позицій.

О 20:00 на Артемівському напрямку з боку Горлівки бойовики застосовували стрілецьку зброю в районі Майорського. Близько 22:00 і 23:00 крупнокаліберний кулемет терористів працював неподалік Луганського.

Всього за минулу добу бойовики тричі цілеспрямовано обстрілювали позиції сил АТО.

Сьогодні, 28 вересня, з півночі і до 6:00 в зоні АТО режим тиші не порушувався.

Раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях дедалі частіше підтверджуються факти кримінального свавілля. За оперативною інформацією штабу АТО, бойовики зараз активно зачищають свої збройні формування від росіян-найманців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, обстріли, четверо військових поранені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]