Сб, 2024-04-27, 00:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко вважає, що розслідування справи вбивства Георгія Гонгадзе обірветься на Олексії Пукачу, а вирок йому міститиме значні правові прогалини.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



29 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, вдень -1...-3 градуси.



Державне китайське телебачення у прямому ефірі в середу, 26 грудня, транслювало відправлення із Західного вокзалу Пекіна першого потяга новою швидкісною залізничною трасою.


Ведуча телеканалу "ТВК Красноярськ" Марія Бухтуєва в прямому ефірі заявила, що в Інтернеті зараз активно обговорюють актуальну тему: "Чи потрібно поховати Володимира Путіна", зазначивши, що нібито подав цю ідею кандидат у президенти Михайло Прохоров.


На фоне подписания президентом Владимиром Путиным закона, запрещающего американцам усыновлять российских детей-сирот, СКР объявил, что возбудил уголовное дело против должностных лиц администрации Угличского детдома в Ярославской области.



У четвер, 27 грудня, Державна служба молоді і спорту провела конкурс, за результатами якого Федерація футболу України отримала статус національної.


Х'юстон увійшла в Книгу рекордів Гіннеса як володарка найбільшої кількості музичних нагород, зокрема шести премій Grammy, 15 премій Billbord, 21 музичної премії США і двох премій Emmy. У всьому світі продано близько 170 млн записів її пісень, з них близько 55 млн - у США.




У Великій Британії після 30-річного терміну збереження секретності широкій публіці уперше представлено документи державної ваги, що стосуються періоду 1980-х років.



Минулий рік виявився вельми вдалим для вітчизняного кінематографа: кіно знімається, виходить у прокат і навіть перемагає на міжнародних фестивалях.



Глава фракції "Батьківщини" висловив переконання, що президентські вибори 2015 року не будуть чесними. "Це буде щось нове. Це буде формат боротьби справжньої ідеї і грошей", - зазначив він