Пт, 2024-04-26, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Через механізми трансфертного ціноутворення, які передбачають, зокрема, продаж товарів та послуг афілійованим контрагентам за заниженими цінами, податкові платежі мінімізують не тільки вітчизняні підприємства, а й транснаціональні корпорації.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


25 грудня в Києві хмарно, уночі невеликий мокрий сніг із дощем, удень без істотних опадів, вранці і вдень туман, уночі ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -9...-11 градусів, удень 0...+2 градуси.



Каждый современный писатель должен иметь нормальный смартфон, ведь например игры на iphone смогут отвлечь его от плохих мыслей в трудную минуту и поднять настроение.



Україна посіла 67-ме місце в світі за індексом розвитку (IDI) інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у 2011 році, опустившись на одину сходинку порівняно з 2010 роком (66-те місце).




Йде інформація, що він очолив групу Дмитра Фірташа і Віктора Пінчука в парламенті. Будемо говорити, внутрішня течія в Партії регіонів.


Рада опозиції була створена для кількох цілей: виробити і узгодити єдину політичну позицію, внесення законів. Третє: спільна участь у виборах. В першу чергу в місцевих виборах, починаючи з виборів у Києві.


Щокварталу, починаючи з кінця 2011року, індекс інвестиційної привабливості України лише погіршується, свідчать дані Європейської Бізнес Асоціації. Нині цей показник становить 2,12 за п’ятибальною шкалою. Це - найнижчий показник за останні чотири роки.




Президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що частина грузинських політиків уживає наркотик під назвою "крокодил" (це жаргонна назва дезоморфіну).




Президент ФК "Металіст" Олександр Ярославський через тиск влади Харкова склав із себе повноваження президента клубу.



Спілка, що заснувала Товариство української мови, Народний Рух, Демократичну партію, була штабом Помаранчевого здвигу – перетворюється на мовчазного сателіта Партії регіонів.




Перше вбивство через Інтернет станеться в 2014 році. Таке припущення виявилося в черговому прогнозі кіберзагроз на найближчі два роки компанії IID .