Пт, 2024-04-26, 17:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Популярні і широко використовувані стандартні тести на IQ не можуть коректно відображати рівень інтелектуальних здібностей, оскільки вони залежать від кількох різних підсистем мозку.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-12-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Після чотирирічної перерви Володимир Путін повернувся до практики великих прес-конференцій. У такому форматі це вже восьмий для нього захід, але вперше він проходить не в Кремлі, а в Центрі міжнародної торгівлі.



Переможцем серед недержавних учасників у конкурсі на придбання ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" стала Tolexis Trading Ltd, що входить до Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа.



Відомий український футбольний тренер Анатолій Заяєв, який привів сімферопольську "Таврію" до перемоги в першому чемпіонаті незалежної України з футболу, загинув в автомобільній катастрофі.


З 1 жовтня 2012 року Національна телекомпанія України почала працювати над визначенням представника України на важливому міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", який відбудеться у травні 2013 року в Мальме (Швеція).



"Хіт" під назвою "Беркут викрадає дитину", викладений на відеохостингу YouTube,
який зібрав майже 17 мільйонів переглядів і безліч згадувань у пресі, виявився підробкою




Президенту Бєларусі Олександру Лукашенку дуже сподобалися вишиванки від Kirushkos, які в Україні можна замовити через сайт kirushkos.com.ua



На Луганщині через сильні заметілі й морози закрили 64 загальноосвітніх школи. Всього за рішенням керівництва регіону за парти не сіли близько 11 тисяч учнів.



21 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без істотних опадів, удень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -13...-15 градусів, удень -9...-11 градусів.



У помсту за прийнятий у США "Закон Магнітського" російські депутати схвалили законопроект, що забороняє американцям не тільки фінансувати НКО в Росії, а й всиновлювати російських дітей.



Темпи зростання світової економіки помітно сповільнилися у 2012 році і, як очікується, будуть залишатися млявими у найближчі два роки. Про це йдеться у новій доповіді ООН.



Телеканал "Інтер" може не продовжити контракту з російським телеведучим Євгеном Кисельовим, ведучим передачі "Велика політика", з ініціативи власника каналу Валерія Хорошковського.



В наше время Интернет стал неотъемлемой частью общества. Ведь с помощью мировой сети люди могут собрать и митинг на площади, и товары по выгодной цене приобрести, а кроме того им доступна схема получения прибыли.



Кількість заарештованих китайськими силами правопорядку за звинуваченням у поширенні чуток про настання кінця світу вже перевищила тисячу людей.



19 грудня в нічному клубі "Dante Zima" відбулося офіційне відкриття кіносалону "Данте". Серію кінопоказів класики світового кінематографа відкривала німа стрічка Євгена Бауера "Діти століття" (1915).



За даними організації "Репортери без кордонів" в 2012 році вбиті 88 журналістів і 46 блогерів. Це найгірший показник з 1995 року, коли організація почала підводити щорічні підсумки агресії проти журналістів.



Більшість українців підтримують вступ України до Європейського Союзу, однак кількість тих, хто хотів би бачити країну в ЄС - 52% опитаних - сягнула найнижчого за останні два роки рівня.