Вт, 2024-03-19, 07:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В рамках шествия молодежь организовала флэш-моб, адресованный правоохранителям. В импровизированном гробу они несли "честь и достоинство" людей в погонах, чтобы символически похоронить.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2014-02-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Потомки евреев, изгнанных из Испании в 1492 году, смогут получить испанское гражданство.

Член шахового клубу «Юридична академія» Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, чинний чемпіон Європи, двократний олімпійський чемпіон (2004, 2010 рр.) Олександр Моїсеєнко став переможцем фестивалю «Moscow Open 2014».



11 лютого в Києві хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ із мокрим снігом, вдень без опадів, вночі та вранці туман, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.



Депутат Геннадій Москаль вимагає відкрити кримінальне провадження , як замах на умисне вбивство Юрія Вербицького, оскільки після завданих йому травм, той не міг пересуватися.



9 лютого під час Народного віча у Луцьку стало відомо, що Волинська обласна Народна рада заборонила діяльність Партії регіонів та Комуністичної партії України на території Волинської області.




Очолювана російським опозиціонером Олексієм Навальним партія "Народний Альянс" 9 лютого змінила назву на "Партію прогресу".


Промовці вимагали притягнути до відповідальності всіх міліціонерів, причетних до побиття протестувальників у Сумах вночі проти 27 січня в Будинку Рад, а також підтримали вимогу негайного повернення до Конституції 2004 року з обмеженням президентських повноважень.




Українська біатлоністка Вікторія Семеренко завоювала першу для країни медаль на зимовій Олімпіаді-2014 у Сочі, фінішувавши на 3-му місці в спринті (7,5 км).


"На цьому тижні, мабуть, буде працювати парламент. Ми ще не знаємо, коли, але всі готуємося в цей день в такій кількості (як на Майдані), а може і більше, бути там. Щоб тиснути на цю банду, і щоб повернути Конституцію 2004 року", - заявив Тягнибок.