Вт, 2024-03-19, 11:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


З висновків Ради ЄС щодо України, ухвалених 10 лютого в Брюсселі в рамках засідання Ради ЄС, випливає, що фінансова допомога Україні з боку ЄС та міжнародних фінансових інституцій (МФІ) буде надана у разі проведення реформ новим урядом.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

На сегодняшний день компьютер за компьютером подключаются к Интернету. К тому же предпочтение отдается высокоскоростным каналам. Наравне со взрослыми дети стремятся также овладеть достижением эволюции.

 

 


12 лютого в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки вранці й вдень місцями невеликий дощ, вночі й у першій половині дня місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +5...+7 градусів.




Прокурорам і судам дали команду не випускати заручників - активістів, яких звинувачують в організації масових заворушень.




У центральному Мазовецькому воєводстві Польщі внаслідок зіткнення пасажирського автобуса з легковим автомобілем загинули дві людини, 11 зазнали поранень.

В Майдану є одна вимога - повне перезавантаження системи. І чи буде сам процес мирним, чи знову прокотиться хвиля насильства, через бездіяльність політиків. Ми тут давно прийняли між собою рішення – що б не сталося, ми до кінця залишимося з народом України».




Євросоюз дає зрозуміти, що у відносинах з Україною готовий йди далі, ніж політична асоціація та економічна інтеграція.




У Лубнах, по дорозі у відрядження, міліція затримала голову Полтавського обласного УДАРу Петра Ворону.




Міністерство закордонних справ Естонії ухвалило рішення спрямувати 50 тис. євро (600 тис грн) на надання медичної допомоги постраждалим під час акцій протесту в Україні.




Українські художники під час акції на Майдані Незалежності розписали щити бійців самооборони Майдану.




Поступающие из Киева сигналы заставляют Брюссель готовить санкции против власть предержащих в Украине.




Майдан стал источником дохода для предприимчивых торговцев. Бутылки с революционным воздухом, значки и магнитики с изображением Майдана стали банальным товаром.