Вт, 2024-03-19, 07:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

  21 лютого о 12 год. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться відкриття виставки "Мистецька шевченкіана", присвяченої знаменній даті – 200-річчю з дня народження видатного українського поета і художника Т.Г. Шевченка.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що буде просити у канцлера Німеччини Ангели Меркель ввести санкції проти українських чиновників.



Народний депутат від "Батьківщини" В'ячеслав Кириленко переконаний, що на завтрашньому засіданні Верховної Ради "позитивного" голосування за повернення до Конституції 2004 року не буде.



На розгляд Сенату представлено проект резолюції щодо України із закликом до Держдепартаменту США негайно розглянути запровадження цільових санкцій, включно зі скасуванням віз та замороженням активів.




Нині міліція зупиняє тих, хто вказує на злочини тих, хто їх робить. І прикриває тих, хто робить ці злочини. Тут війна нечесна».




18 лютого в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +6...+8 градусів.



Лідер партії УДАР Віталій Кличко звернувся до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою порушити кримінальне справу за фактом захоплення державної влади в Україні у 2010 році.




У понеділок фрау канцлер зустрічається з лідерами української опозиції Віталієм Кличком і Арсенієм Яценюком - Німеччина готова бути посередником в затяжному конфлікті.




Якщо найближчим часом в Україні не почнеться "справжній політичний процес", напруженість на вулицях Києва та в інших містах України, ймовірно, зросте з новою силою.


Запорізький Майдан, який зібрав у неділю кілька тисяч мітингувальників, привітав заяву козаків Запорозького Війська Козацького Низового "Запорозька Січ" про те, що вони "з народом і виїхали на київський майдан захищати Україну".




Для контролю за виконанням закону про недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час мирних зібрань, буде створена гуманітарна робоча група.